VMBO Techniek Oriëntatie
Techniek voor het VMBO!

Data Techniek Oriëntatiedagen

14 t/m 16 november 2022 (week 46) / VOLGEBOEKT

Voor wie?

De activiteiten die we tijdens de Techniek Oriëntatiedagen in 2022 aanbieden, zijn gericht op leerlingen die een basis- of kaderberoepsgerichte leerweg volgen.

Voor leerlingen die een gemengde- of theoretische leerweg volgen, zijn er vanuit het programma Sterk Techniekonderwijs alternatieve lokale programma’s ontwikkeld. Bekijk hier het aanbod voor scholen in de Regio Foodvalley. Meer weten? Neem contact met ons op.

Volgeboekt
Het programma is inmiddels vol, aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je dit jaar toch nog met jouw leerlingen oriënteren op het gebied van techniek? Neem contact op met Josine Vernooij van Knooppunt Techniek via j.vernooij@knooppunttechniek.nl.

Locatie

De activiteiten vinden in 2022 plaats op één centrale locatie. We zijn te gast bij ReVaBo in Oosterbeek. Adres: Pastoor Bruggemanlaan 33A.

Nieuws

Alternatief programma Techniek Oriëntatiedagen 2021

In 2021 vindt er geen fysiek evenement plaats. Als alternatief ontwikkelden we twee digitale ‘LOB-pakketten techniekoriëntatie’. Eén voor BB-/KB-leerlingen en één voor GL-/TL-leerlingen. Deze pakketten bestaan o.a. uit video’s, informatie over opleidingsbedrijven, een lokaal aanbod techniekoriëntatie, een TechCheck, doe-opdrachten en Continue reading